Je moet ‘t maar durven schrijven. Met al die subsidies dan nog. De pers van communistische dictaturen kan hier nog wat van leren. Ik vraag me af hoe de meeste secundaire scholen hier achteraf mee zullen omgaan. Gaan ze @vanranstmarc huldigen of durven ze kritisch zijn?

De Morgen@demorgen

Wie Marc Van Ranst niet wil erkennen als nationale held is onze ziekenzorg niet waard https://ift.tt/34jcbP7

‘Cheque, cheque, cheque’ bedoel je zeker, zoals in gewoon doorbetaald blijven worden… Voor een groot politicus als jij is het toch allemaal wat makkelijker dan voor de rest van ons, niet?

#failedstate #incompetentie #inefficiëntie #biggovernment #bigbrother #zakkenvullers

Hilde Crevits@crevits

Maatregelen corona worden voor 2 weken verlengd. Voor ons allemaal niet eenvoudig . Maar samen houden we vol en check, check, check. 🧡

Uit PISA blijkt dat ‘t voor wetenschappen 6m langer duurt vooraleer 15-jarigen hetzelfde niveau halen als die van in 2000. Plak daar maar een klein half jaar bij nu. Reden? Desastreuze incompetentie van onze overheid in ‘t onderwijs & omtrent de aanpak van de coronacrisis.
#tja

“Ep. 17 – Klimaat” is nu overal beschikbaar!

Samen met @ockhams heb ik ‘t over klimaatpolitiek & de invloed daarvan in het onderwijs. De eenzijdigheid in het debat is hallucinant. Laat je kinderen niet indoctrineren.

https://youtu.be/BfNkkHuLecM

#greendeal #communisme #hypocrisie

Load More…